Zoek je een oase van rust om te flexwerken, dan ben je bij ons op de goede plek. Momenteel werkt ons systeem een beetje anders. Dat komt door de huidige afstands- en hygiënemaatregelen. Je betaalt nu een vast bedrag van €10,00 per dag, ongeacht hoe lang je blijft. Momenteel hebben we vakantieperiode en zijn we onregelmatig open. Ben je van plan om te komen, app dan Talma op 0625065550 of mail info@inderuimte.org.

Flexwerken kan buiten de vakanties op maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00. Je ziet aan de poppenkopjes bij de ingang of er nog plek is. Zo ja: neem er een mee naar je werkplek en zet ‘m weer terug als je weggaat.
Ben je samen met iemand? Ga dan NAAST elkaar aan één tafel gaan zitten, NIET tegenover elkaar. Neem samen één poppetje mee. De kosten blijven €10,00 per persoon.


Afwijkende flextijden:

  • In verband met de vakantieperiode zijn de openingstijden onregelmatig. Sta je voor een dichte deur, app dan Talma op 0625065550 voor informatie.
  • Donderdag 30 juli geen flexwerken van 15.00-18.00
  • Soms kan het flexwerken niet, dan zijn alle ruimtes verhuurd. De verhuur is ons verdienmodel. Dankzij de verhuur worden veel culturele, sociale en duurzame initiatieven ondersteund.

Hoe betalen

• Contant aan Miss Moneypiggy.
• Het bedrag als gift overmaken naar NL 41 TRIO 0197 7908 36 t.n.v. In De Ruimte o.v.v. Gift.

We werken momenteel niet met strippenkaarten.

Wil je een factuur van je betaling, mail dan info@inderuimte.org

Koffie, thee en Blackbird

In de IDR keuken kun je koffie, thee en (fris)drank kopen.

Van woensdag t/m vrijdag kun je ook buiten bij Blackbird heerlijke koffie, smoothies en lekkere (zoete) hapjes halen.

Je ziet aan de poppenkopjes bij de ingang of er nog plek is.