historie en comfort
inspiratie
heerlijke catering +
service op maat

Inspirerende historische ruimtes aan de Oudegracht, het middelpunt van Utrecht. Aan het water en aan een rustige binnenstadstuin. Voor vergaderingen, flexwerken, trainingen, bijeenkomsten, teambuilding, borrels en diners kun je bij ons terecht. Station Utrecht CS is 10 minuten lopen en de Springweg parkeergarage is op steenworp afstand.

We verwennen je met de lekkerste zoetigheden, lunches, borrelhapjes en diners. Allemaal van lokale, bevlogen cateraars die naast hun liefde voor eten bereiden ook een missie hebben op sociaal- en duurzaamheidsgebied.

Huur je bij ons ruimte(s), dan ondersteun je vele culturele, sociale en duurzame initiatieven. 100% win-win.


Grote ruimte

Dit voormalige grote kloostergewelf met ramen heeft hoge plafonds met monumentale bogen en is een historische beleving met alle techniek (ook live streaming) en comfort van nu! Snel internet, vloerverwarming, ramen, een ingang aan de werf èn aan een binnenstadstuin.

Een unieke, grote, lichte, hoge en flexibel ingerichte ruimte van 230m2 inclusief een aangrenzende subruimte van 42m2 die bij de huur inbegrepen is.


Werfruimte

De werfkelders aan de Oudegracht zijn unieke historische ruimtes. Onze sfeervolle en comfortabele werfruimte heeft een eigen bar en ligt naast de grote ruimte, het voormalige kloostergewelf.


Sla met mooi weer de werfdeuren open en geniet van het uitzicht op het water, de werven en de sfeervolle Utrechtse binnenstad.


Zijruimte

Deze ruimte van 42m2 heeft een prikkelende, creatieve sfeer en grenst aan de grote ruimte. Bij huur van de grote ruimte is deze zijruimte gratis inbegrepen.


TTF*WAT ruimte

Grote ramen, een hoog plafond vol mooie ornamenten en een inspirerend interieur. Comfortabele, lichte ruimte met een zakelijke en creatieve sfeer en een eigen ingang. Snel internet en vloerverwarming. Je bent hier aan een van de mooiste stukken van de Oudegracht tussen de leukere winkels en barretjes. Geniet van deze rustige plek met uitzicht op statige grachtenhuizen en… bomen! Deze ruimte kan verbonden worden met de beneden gelegen werfruimte. Minimale huurtijd: 8 uur.


Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben met collega’s van Triodos Bank verschillende keren een training georganiseerd In De Ruimte. De sfeer, de mensen en het verhaal achter In De Ruimte maakten dat we ons er meteen thuis voelden! Alles werd perfect gefaciliteerd en georganiseerd, van de communicatie vooraf en het ontvangen van de trainer tot de catering. Een hele fijne plek om vaak terug te komen!
Aniek Sarneel, Triodos Bank

Wat een bijzondere locatie. Wij hadden het kloostergewelf afgehuurd voor 1 dag, om met ons team (25 man) een dag te werken, te vergaderen, te lunchen en deze dag samen af te sluiten met een borrel. Alles was fijn geregeld, zoals goede koffie, lekkere thee en heerlijke koeken. De lunch was bijzonder lekker en netjes op tijd klaargezet (zelfs met de bijzondere dieetwensen werd rekening gehouden). Zeer vriendelijke gastheer en voldoende stroom en snel internet. In de zomer is er een prachtige binnentuin of kun je aan de werf even naar buiten. Een gave, inspirerende, knusse locatie in hartje Utrecht centrum. Nog 1 extra bonus, boven InDeRuimte zit een fantastische koffiebar (Black Bird Coffee & Vintage), een aanrader voor een verse cappuccino!
Anna van Doorn, Incentro Cloud

We hebben een hele goede sessie gehad in IDR, de ruimte is precies genoeg intiem ingericht zodat je mooi met de omgeving samen kunt balanceren tussen harde en zachte gespreksonderwerpen. De ruimte is mooi, goed ingericht, biedt mogelijkheid tot bewegen, even ander hoekje op te zoeken en dat aan de mooiste plek van Utrecht: de werf. En niet te vergeten: de koffie/thee met heerlijke koek was super verzorgd.
Diana Binnenpoorte, ProRail

‘In de Ruimte is een ontzettend fijne en goede plek voor grote en kleine bijeenkomsten. We komen er graag want de mensen van IDR zijn heerlijk om mee te werken en alles wat je nodig hebt is er gewoon. Comfortabel en mooi. Wij willen hier niet meer weg!
André Jonkers, Broodfonds