‘Ik’ is je persoonlijke levensverhaal. Dat verhaal staat niet op zichzelf. In alles wat je doet is ‘ik’ verbonden met ‘wij’. Dus heb je invloed op het geheel (ook al voelt het vaak niet zo). Door ons te verbinden, krachten te bundelen, staan we sterker. En kunnen we veranderingen teweeg brengen die alleen niet lukken.

Wat doen wij

In De Ruimte werkt graag mee aan veranderingen die goed voor mens, dier en planeet zijn. Daarom ondersteunen wij al ruim tien jaar veel sociale, culturele en/of duurzame initiatieven. Ze krijgen bij ons ruimte en een communicatiekanaal.

We bieden daarnaast flexwerkplekken voor ondernemende mensen. Onze ruimte(s) zijn vrij te gebruiken voor flexwerken op het moment dat ze niet verhuurd zijn. De flexwerker bepaalt zelf wat hij/zij betaalt.

Huur je bij ons ruimte(s), dan ondersteun je vele culturele, sociale en duurzame initiatieven. 100% win-win.

Wie zijn wij

Oprichter van In De Ruimte is Talma Joachimsthal. Na 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper bij WAT ontwerpers voelde zij de behoefte om doelgericht mee te werken aan een duurzame samenleving en een solidaire economie. Niet alleen praten over hoe het allemaal anders en beter kan, maar het zelf ook echt gaan doen. In 11 jaar tijd is IDR inmiddels uitgegroeid tot een geliefde flex-, vergader- en ontmoetingsplek en werden honderden initiatieven op sociaal, cultureel en duurzaamheidsgebied ondersteund.

Misha (l), Rick (m) en Camilo (r) zijn de vaste IDR servicemedewerkers waar je alleen maar van kan dromen. Servicegerichte, professionele en knappe gasten. Wat wil je nog meer?